MIKKELIN INSINÖÖRIEN PERINTEINEN TEATTERITAPAHTUMA MIKKELIN TEATTERISSA JA PÄIVÄLLINEN RAVINTOLA BISTRO HOLVISSA JÄRJESTETÄÄN LA. 30.10.2021 KLO 13:00 ALKAEN 

 

 

EXÄN UUS JA VANHA

 

Mikään ei ole hauskempaa kuin avioero.

Jari ja Terhi ovat ex-pariskunta, joiden avioliiton auvoisesta satamasta on lähdetty purjehtimaan eri suuntiin pari vuotta sitten. Pariskunnan välit ovat säilyneet asiallisina ja käytännönasiat lasten kanssa on saatu sujumaan. Myrskytuulia mukanaan tuo kuitenkin Jarin uusi suhde ja tuoreen pariskunnan peräti 20 vuoden ikäero! Niin tyypillinen keski-iän kriisin merkki.

 

Ex-miehensä uuden naisystävän tapaaminen herättää Terhissä sekalaisia tunteita ja hän on kutsunut paikalle tapaamiseen henkiseksi tuekseen ystävänsä Hillen, joka omalla läsnäolollaan onnistuu hämmentämään soppaa entisestään. Minna Koskelan kirjoittamassa ja ohjaamassa komediassa Exän uus ja vanha pohditaan ja käydään läpi hauskimmat kauhuskenaariot siitä, kuinka – ainakin Terhin mukaan – ”uusi naisystävä luikertelee yhteisten lasten elämään salakavalasti”. Luvassa on yllätyksiä sekä nauruhermoja kutkuttavia käänteitä.

 

Rooleissa Tekijät

Terhi – Tuuli Anikari Teksti: Minna Koskela

Hille – Marjaana Manninen Ohjaus: Minna Koskela

Jari – Vintte Viitanen Lavastus: Satu Vihavainen

Maria – Riina Uimonen Pukusuunnittelu: Satu Vihavainen

Marjaana – Leila Hotti Valosuunnittelu, video: JonathanMiller

Äänisuunnittelu: JukkaRepo

Näyttämötekniikka: Marko Puntanen

Tarpeiston suunnittelu ja toteutus: Mari Heinonen

Järjestäjä/kampaaja & naamiointi : Marjo-Riikka Romo

Tarpeistonhoito: Aija Matikainen

Kuiskaaja: Ritva Laukkanen

 

Teatterissa klo 13:00 alkavaan näytökseen on varattu 40 pääsylippua. Välittömästi näytöksen päätyttyä siirrytään päivälliselle Bistro Holviin. Tilaisuus päättyy illallisen jälkeen.

 

Tilaisuuteen osallistuminen maksaa jäsenelle ja avec:lle ainoastaan 20 euroa/henkilö.

Osallistumismaksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille (Suur-Savon OP: FI12 5271 0420 1125 50) ke. 29.9.2021 mennessä.

 

Ilmoittautumiset otetaan saapumisjärjestyksessä ke. 29.9.2021 mennessä ja ilmoittautua voi osoitteeseen johtokunta(at)mikkelininsinoorit.fi.

Nopeimmat pääsevät mukaan !

 

Lähde: www.mikkelinteatteri.fi/exan-uus-ja-vanha/9.9.2021