Lähde: Smartum Oy:n sähköpostitiedote 

suomimies-rekka

SuomiMies seikkailee -rekkakiertue kiertää keväällä 2013 yli 30 paikkakunnalla. Rekkakiertueella haastetaan miehiä kiinnittämään huomiota elämäntapoihinsa ja kannustetaan heitä terveellisempään ja liikunnallisempaan arkeen.

 

 

Kannusta työpaikan miehet maksuttomiin testeihin

Rekkaan rakennetulla testiasemalla miehet pääsevät testaamaan kuntonsa helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella maksuttomalla kuntotestillä: lihasvoima, kestävyyskunto ja kehonkoostumus. Mukaan saa asiantuntijoiden antaman testipalautteen sekä vinkkejä fiksun liikkumisen ja hyvän syömisen alkuun. Kaikki miehet ovat tervetulleita testirekkaan ja hyväntuulisiin tapahtumiin. 

Kerro kiertueesta miehille!

Klikkaa Rekkakiertueen aikatauluihin ja tulosta Mikkelin juliste esille!


Suuren suosion saanut SuomiMies seikkailee -rekkakiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa. Edellisellä rekkakiertueella vuonna 2011 testattiin 30 paikkakunnalla yhteensä reilut 10 000 miestä. Rekkakiertueen järjestää valtakunnallinen Kunnossa kaiken ikää -ohjelma yhteistyössä Liikunnan aluejärjestöjen ja tapahtumapaikkakuntien kanssa.

Smartum on yksi kampanjan yhteistyökumppaneista ja haluaa osaltaan kannustaa suomalaisia miehiä terveellisten elämäntapojen pariin.

facebook-logo blogilogo suomalaista-palvelua