Mikkelin kesäteatterissa kunnioitetaan iskelmämusiikin virtuoosin Olavi Virran elämäntyötä. Laulajan syntymästä tulee helmikuussa  kuluneeksi 100 vuotta. Naisvuorelle valmistetaan kesällä 2015 Virran levyttämää musiikkia sisältävä Arto Niemisen käsikirjoittama näytelmä Tähti ja meripoika. Mikkelin insinöörit on varannut 30 lippua pe. 26.6.2015 klo 18.00 näytökseen. Mukaan tarvitaan vain Avec ja iloinen mieli, kustannukset hoitaa MI ry. Jälleen kerran suosio oli suurta ja kaikki varatut liput ovat löytäneet ottajansa.

Tähti ja meripoika

Arto Niemisen Tähti ja meripoika kertoo Olavi Virran uran huippukaudesta, ja toisaalta se käsittelee vuotta 1958, jolloin alamäki alkoi. Olavi Virran saappaisiin Naisvuorella astuu upea näyttelijä Juhani Laitala. Nuoren, Olavi Virtaa ihailevan, tangolaulajan Ilpon roolissa nähdään karismaattinen Kai Vaine.

Ohjaus: Katriina Honkanen
Lavastus: Marko Karvonen
Puvustus: Anne-Maria Lasonpalo
Äänitehosteet: Juha Tanskanen

Lähde: http://www.mikkelinteatteri.fi/fi/page/26?ohjelma=23 / 1.5.2015

Illan ohjelma on pääpiirteissään seuraava:

  • 17.00 Kokoontuminen Mikkelin insinöörien toimistolla Vuorikatu 11, jossa tervetuliaismalja ja pientä iltapalaa
  • 17.45 Siirtyminen Naisvuoren kesäteatterille
  • 18.00 Näytelmä alkaa
  • n. 18.45-19.15 Väliaika, juotavaa ja pientä purtavaa toimistolla
  • n. 20.00 Näytelmä päättyy, jonka jälkeen "jatkot" toimistolla, jossa seurustelu purtavan (väliajan tapaan) merkeissä jatkuu.

Kuten ennenkin, nopeimmat ilmoittautujat pääsevät mukaan. Pidä siis kiirettä ja ilmoittaudu johtokunnalle osoitteeseen johtokunta(at)mikkelininsinoorit.fi, viimeistään ti. 2.6.2015!

Liput on loppuun varattu!

Johtokunta